Notícies
Sortides periodístiques de 3r i de l'Aula Cooperativa[ESO]
Dijous, 31 de maig de 2018
Durant el mes de maig l'alumnat de 3r i també de l'Aula Cooperativa varen visitar la seu de Catalunya Ràdio a Girona i les instal·lacions del diari El Punt Avui. En aquestes sortides de caire periodístic, van poder parlar amb un reporter, enregistrar les seves veus llegint una notícia i parlar amb un tècnic de so. Una de les activitats amb més èxit va ser la d'habitar un plató de televisió: posar-se a la pell d'un tertulià i ser gravat per un company exercint el rol d'un càmera professional enquadrant les imatges amb precisió.

Tot plegat va servir per reflexionar sobre les tasques d'aquest ofici, els seus dilemes ètics i els canvis que els avenços tecnològics han produït en els darrers anys.

I no només això: Han estat unes sortides que s'ha valorat molt positivament ja que han permès vivenciar tot allò que s'ha anat treballant des de la matèria de català durant el curs. Alguns alumnes han tirat endavant treballs periodístics d'ampliació de molta qualitat. Aquest reportatge audiovisual n'és un exemple.