Notícies
Mercats d'horts escolars[Aula Cooperativa]
Dimarts, 15 de maig de 2018
13 centres educatius, entre ells el nostre Institut a través de l'Aula Cooperativa, han participat en el Mercat d'horts escolars. Han estat en total, més de 400 nens i nenes de Girona els quals han venut, aquest matí, els productes dels seus horts al Mercat del Lleó. 

L'alumnat ha posat la parada al costat dels pagesos i les pageses que ho fan habitualment a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba. A banda de la venda de verdures i hortalisses, s'ha aprofitat l'activitat per visitar el mercat cobert i per portar a terme diverses iniciatives preparades amb la col·laboració d'Enginyeria Sense Fronteres.

Des de l'any 2008, l'Ajuntament de Girona porta a terme el projecte de suport als horts de les escoles de la ciutat. L'objectiu d'aquest projecte és introduir l'alumnat en el món de l'horticultura i facilitar que totes les escoles puguin tenir un hort. Els nens i nenes aprenen a conrear la terra, coneixen les diferents verdures i hortalisses que s'hi poden plantar i saben quin és el moment més adequat per recollir-les i consumir-les.