Notícies
Temps de flors a l'Aula d'acollida. [Aula d'Acollida]
Dilluns, 14 de maig de 2018
Tot l'alumnat de les Aules d'Acollida de secundària de la ciutat de Girona van participar en la 63a Exposició de flors, monuments, patis i jardins, Temps de Flors.

El projecte de composició floral que van presentar està centrat en l'homenatge a la figura de l'escriptora gironina Aurora Bertrana, una dona amb vocació artística. Escriptora lliure, crítica, aguda i independent, on la seva existència va estar influenciada per la vivència de cultures i civilitzacions diferents de la seva estimada Catalunya.

El Viatge que emprenen moltes persones per diversos motius (conflictes bèl·lics, recerca d'una nova vida...) es pot veure en el jardí dels Serveis Educatius del Gironès, situat al carrer del Sol, 15. En aquest espai el muntatge realitzat a partir de flors, una xarxa i postals pintades amb missatges, simbolitzen totes les emocions que representa el fet de deixar el país d'origen i arribar a un lloc nou.

Els alumnes van gaudir d'una trobada plena d'emotivitat i germanor, amenitzada pel cantautor Àngel Daban, en la qual cada institut va llegir un escrit (poema, conte...) o una reflexió sobre la seva experiència viscuda. D'aquesta manera va quedar palès com els alumnes nouvinguts, tot i trobar a faltar el seu país, se senten molt ben acollits a casa nostra.

 

63a. Temps de flors. Aules d'acollida. Lectura Ayat i Hanane.

63a. Temps de flors. Aules d'acollida. Actuació Àngel Daban.