Notícies
Setmana de la felicitat: Ioga a 1r d'ESO[ESO]
Dimarts, 13 de març de 2018
El 2012 l'Assemblea General de les Nacions Unides proclama el 20 de març "Dia Internacional de la Felicitat" per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs.

Des del 2014, a proposta del CAP Dr. Joan Vilaplana, diferents serveis, associacions i grups del Sector de l'Esquerra del Ter i de Sant Gregori ens sumem a aquesta iniciativa comunitària, que cada any té una temàtica que ens inspira. Aquest 2018 sota el lema "Emocions i felicitat", com a fil conductor, els alumnes de 1r ESO de l'Institut Carles Rahola, el dilluns 12 i dimarts 13, hem participat en un taller de ioga a càrrec de Sandra González.

El ioga és una pràctica que ens aporta benestar, calma i equilibri intern. A més a més, ens ajuda a lliberar les tensions de tota l'esquena, incrementar l'energia vital, millorar la concentració i la memòria ajudant així en els estudis, reduir l'estrès i la tensió, millorar la qualitat del son, regular la digestió, millorar l'agilitat i coordinació equilibrant els hemisferis i permet una millor gestió de les emocions.

Podreu trobar tot el programa d'activitats de la setmana de la felicitat clicant aquí.