Notícies
Situació de neu[General]
Dimarts, 27 de febrer de 2018

Ens acaba d'arribar el següent comunicat de l'Ajuntament de Girona: 

D’acord amb les informacions que van arribant en relació a les probabilitats de nevades durant la propera nit i matí de demà, el Comitè Municipal d’Emergències s’ha reunit per programar les actuacions necessàries cas que la situació ho requereixi.

Atès que, d’acord amb el Protocol d’actuació d’emergència en cas de nevades establert pel Departament d’Ensenyament, l’alcaldessa és qui té la competència de suspendre les classes o tancar els centres en cas d’emergència, us informem que cas que s’hagués de prendre la mesura de tancar els centres demà el matí, abans de començar la jornada lectiva, es podrà consultar la web de l’Ajuntament (www.girona.cat) on s’actualitzarà la informació de les mesures que es vagin determinant.

Cas de dubte, també us podeu adreçar als telèfons d’emergència:

  • D’avui a les 18h fins demà a les 8h: 972 419 092
  • Demà de 8h a 18h: Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (972 419 010) i Servei municipal d’Educació (972 419 403)
Recordeu que només l'alcaldessa pot decidir l'anul·lació de classes en cas de situació metereològica de risc. En conclusió, caldrà estar pendents del web de l'Ajuntament per saber si es cancel·len o no les classes demà dimecres 28 de febrer. Quan tinguem noves informacions les publicarem al web i les enviarem per correu electrònic.