Notícies
Sortida de delegats 2n ESO[ESO]
Divendres, 16 de febrer de 2018
Aquest dia ha tingut lloc la 9a edició de la jornada de delegats/des de segon d'ESO del Gironès a la Sitja de Fornells de la Selva. Ha estat organitzada des de les àrees de joventut de diferents municipis del Gironès i amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i de la Direcció General de Joventut. Aquesta trobada està dirigida a tots els delegats i delegades de les comarques gironines que tinguin a un tècnic/a o dinamitzador/a juvenil treballant a l'Institut, programa PIDCES.

Creiem que és important orientar i assessorar el jovent en la seva tasca com a delegats de grup. A més és interessant crear espais d'intercanvi que serveixin per establir contactes entre l'alumnat dels diferents centres de secundària de la comarca del Gironès.

Els nostres delegats i delegades han treballat, a través de diferents dinàmiques, temes importants com són l'assemblea, parlar amb públic i parlar pels altres, dinamitzar, prioritzar, debatre i arribar a acords mitjançant diverses dinàmiques per al desenvolupament del rol de delegat/da.

Com a representants del Rahola hi han assistit els nostres delegats:

Ivette Duran (2n A)
Júlia Macià (2n A)
Tamara Nedeloiu (2n B)
Albert Sánchez (2n B)
Júlia Artigas (2n C)
Pep Martínez (2n C)
Marta Rodríguez (2n D)
Víctor Martínez (2n D) - no hi va apoder assistir
Joan Maronna (2n E)
Fàtima Msieh (2n E)

Enric Bassegoda (professor de català i tutor de 2n A) els ha acompanyat.