Notícies
Ciutadans de Girona, ciutadans del món. [Aula d'Acollida]
Divendres, 10 de novembre de 2017
l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso, va rebre a les 10 h al Saló de Plens de l'Ajuntament de Girona els 139 joves nouvinguts que s'han incorporat recentment a les Aules d'Acollida dels centres de secundària de Girona. El grup d'alumnes s'ha distribuït als instituts Jaume Vicens Vives, Montilivi, Santiago Sobrequés, Carles Rahola, Narcís Xifra i Santa Eugènia, i als centres FEDAC Sant Narcís i Maristes. 

Durant l'acte, l'alcaldessa va donar oficialment la benvinguda als estudiants i va destacar la voluntat d'acollida de la ciutat: 

"Us demano a tots que sentiu Girona, una ciutat oberta i tolerant, com la vostra ciutat. Que us l'estimeu. I que qualsevol conflicte el solucioneu sempre parlant". 

Madrenas va tancar el discurs defensant la feina dels mestres de la ciutat.  

L'acte "Ciutadans de Girona, ciutadans del món", que té lloc cada any, pretén donar la benvinguda, facilitar el reconeixement de la seva ciutadania i afavorir l'apropament i la participació de l'alumnat a la vida de la ciutat.