Notícies
Visita del CEM a l'institut[Aula Cooperativa]
Dilluns, 03 de novembre de 2014

Vam rebre la visita del CEM, Consell d’Educació Municipal de Girona. Aquest és un òrgan de participació, consulta i assessorament de la comunitat educativa de la ciutat en temes d’ensenyament i educació. El motiu de la visita fou que el Projecte Emprenedors d’Aula de l’Aula Cooperativa va guanyar la beca Joaquim Franch 2013, per tractar-se d’un projecte que relaciona institut i barri, per ser un projecte social molt interessant i per la transversalitat que té dins del propi centre.

Vam aprofitar la visita per ensenyar els diferents espais on treballa l’Aula Cooperativa: hort, taller, aula, etc. Alhora el CEM ens plantejar fer, per a final de curs, el traspàs de l’experiència a altres centre.

 

Però, qui era Joaquim Franch?

 

Joaquim Franch (1944 – 1987) era un pedagog complet: mestre, animador, psicopedagog, formador de formadors, creador de materials, gestor, investigador... Va treballar dins i fora de l’escola, enllaçava teoria i pràctica, acció i reflexió: fou un dels pedagogs catalans més polifacètics, innovadors i productius del segle XX.

Per veure'n diapositives: http://photopeach.com/album/dr14jf?ref=est